Fisk på grøntsagsbund
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Gør porrerne i stand og skær dem i ca. 1 cm. stykker, fordel porrerne i en ovnfast fad.
Skær tomaterne i snitter og kom ligeledes dem i fadet. Krydr med salt og peber.
Bøj fiskefileterne engang sammen og læg dem ovenpå grøntsagerne. Dryp med citronsaft og dæk fadet til med folie. Sæt det i en 200 grader C. alm. ovn i ca. ½ time eller til fisken er hvid og fast. Klip dild over og server med groft brød og evt. revet gulerod. |
|
Opskriften er vist 75212 gange,
og udskrevet 2075 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Kurt Johansen - 2020-08-31 17:12:57 Jeg har brugt opskriften med laks, og vi fik små kartofler til (samme størrelse som brunede kartofler), og et groft hvidløgsbrød (Føtex' "hjemmebagte" hvidløgsbrød). Det smagte super godt!! 5 KURT-stjerner *****!!! Jytte - 2014-08-07 11:34:13 Jeg glæder mig til at prøve den, jeg vil måske komme lidt vin ved Pernille - 2011-11-01 10:13:35 Virkelig sund ret, som man kan tilføje nogle ekstra grøntsager, som fx gulerødder.. Per - 2011-02-12 20:53:43 Her skulle den have 15 minutter længere end der står i opskriften. Per - 2007-01-29 10:16:28 Vil tro at vandet hældes i fadet, over grønsagerne inden der krydres med salt og peber trine - 2005-01-01 01:01:01 Og hvor i alverden gør man så af vandet? drikker det? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne