Kalkun i paprikasauce med frisk pasta
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunstrimler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Svits bacon sammen med kalkunstrimlerne ved høj varme til det har fået en gylden farve.
Tilsæt champignon i skiver og lad det stå og simre lidt ved svag varme. Tilsæt krydderierne, rør rundt. Tilsæt tomatpure og rør piskefløden i. Lad det hele stå og simre ved svag varme i ca. 15. min. Skær broccolien ud i små buketter og kog dem i ca. 5 min. Kog pasta i ca. 2 min. Serveres med varme hvidløgsflutes. |
|
Opskriften er vist 169516 gange,
og udskrevet 14851 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (120 stemmer) |
|
Kommentarer Marlene - 2012-03-21 18:49:50 Hold da op, en stor succes! :) Opskriften er super lækker, vil dog anbefale flere champignoner og ekstra bacon ;) Grete - 2011-03-07 09:57:46 Nam Nam. Denne snager bare super lækkert og så er den nem at gå til. jeg krydderede med allround krydderi og en god paprika. Mikkel - 2010-09-11 12:06:44 Fantastisk ret jeg erstattede dog champignon med 2 røde peberfrugt og 3/4 dl soltørede tomater og tilsatte oz ca 3 dl mælk da jeg synz det var for tyk, men super ret ungerne var tosset med det så 10 stjerner herfra Linda - 2009-12-01 12:25:05 Super lækker, hurtig og nem at lave. lene s - 2009-12-01 10:19:54 En rigtig lækker ret, mine gæster syntes den smagte fantastisk. Jeg brugte dog halv fløde, halv mælk og puttede lidt maizena i så den fik en lækker konsistens:-) Det er ikke sidste gang jeg laver denne ret. Kaj og nini - 2009-04-14 12:22:35 SUPER opskrift. den smager rigtig godt. ! lige siden jeg så denne ret har jeg spist den rigtig mange gange. !!: Hilsen Kaj og Nini PS. Pisse god ret.. !! .... lækker lækker - 2009-04-01 12:20:53 ja den har en god smag men magler grønsager friksempel pepperfrugt :) hilsen kaj og nini og prutten .... 8) - 2009-04-01 12:18:18 Denne ret er virklig god. den har den bedste smag i munden. og ser ud som en engel ret hmm den smager pragfuld Dunk Jr. - 2008-02-20 13:57:21 Ser meget lækkert ud, vil gerne prøve den MEN, jeg ksal have et alternativ til champignon, for det kan jeg ikke lide, nogen forslag ? Trine - 2008-01-25 18:55:23 Smagte virkelig lækkert, var nemt og billigt at lave. Skal helt sikkert prøves igen :) Kong Gulerod - 2007-04-08 22:20:29 Kanon god ret, der er let at lave... Perfekt til studerende Per - 2007-03-17 07:58:40 Brugte en lille dåse koncentreret tomatpure, 70 g. og 2 tsk paprika edith - 2007-03-17 07:57:24 i stedet for piskefløden kan man bruge madlavningsfløde og jeg skiftede champigningerne ud med ananans, det var rigtig godt, og smager i særdeles godt med kylling pia - 2007-03-14 18:48:05 super lækker ret. vi har efterhånden lavet den flere gange. jeg plejer at putte gulerødder i fine strimler i. anonym - 2007-03-12 10:47:02 en god og nem ret anonym - 2005-01-01 01:01:01 Synes der er en rigtig god ide med billeder til opskrifterne, det giver altså lige det sidste til at man vil benytte opskriften..Godt gået Per!! anonym - 2005-01-01 01:01:01 jeg brugte 1/4 madlavningsfløde og skummetmælk for resten. weber - 2005-01-01 01:01:01 Endelig en kalkun ret med smag laila - 2005-01-01 01:01:01 det er dejligt at der er nogle som gider at sætte billeder ind, for så bliver man jo mere fristet til at lave retten, så GODT GÅET anonym - 2005-01-01 01:01:01 alternativ til fløden, kan være en dåse (gode) flåede hakkede tomater samt en god bouillon. Smagen af kød og grøntsager, bliver meget bedre, når der ikke bruges fløde stephanie - 2005-01-01 01:01:01 Der kan også bruges creme fine. det smager som fløde men har ikke lige så høj fedtprocent anonym - 2005-01-01 01:01:01 Retten smager også godt med kylling anonym - 2005-01-01 01:01:01 God ide med billeder af opskrifterne. anonym - 2005-01-01 01:01:01 Smager rigtig godt med fløden. Bliv dog ikke så forskrækket over at bruge fløde. Tænk hellere på mængden af den mad du spiser. anonym - 2005-01-01 01:01:01 - Et andet alternativ til fløden kunne være maizena rørt op med mælk anonym - 2005-01-01 01:01:01 Et alternertiv til fløden kunne være creme fraiche eller fromag fris anonym - 2005-01-01 01:01:01 mangler alternativ til fløden! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne