Kalkun i paprikasauce med frisk pasta

Kalkun i paprikasauce med frisk pasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunstrimler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Kalkun i paprikasauce med frisk pasta, billede 4 Kalkun i paprikasauce med frisk pasta, billede 1 Kalkun i paprikasauce med frisk pasta, billede 2 Kalkun i paprikasauce med frisk pasta, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Kalkun i strimler Kan du ikke få fat i kalkun i strimler er det nemmest at skære strimler af kalkunschnitzel, men kalkunbryst kan også bruges.
200 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
200 gram Bacon i tern
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
70 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
   
500 gram Broccoli 1 broccoli, renset vægt regner vi til 250 gram, urenset vægt 500 gram.
   
500 gram Båndpasta, frisk
   
  Krydderier:
2 tsk. Paprika
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 tsk. Allround Krydderi
   
Opskrift:
Svits bacon sammen med kalkunstrimlerne ved høj varme til det har fået en gylden farve.

Tilsæt champignon i skiver og lad det stå og simre lidt ved svag varme.

Tilsæt krydderierne, rør rundt. Tilsæt tomatpure og rør piskefløden i. Lad det hele stå og simre ved svag varme i ca. 15. min.

Skær broccolien ud i små buketter og kog dem i ca. 5 min.

Kog pasta i ca. 2 min.

Serveres med varme hvidløgsflutes.





karakterer:
Opskriften er vist 169509 gange,
og udskrevet 14846 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (120 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 14732 (3507 kcal)
KJ pr. Pers. 3683 (876 kcal)
Vægt ialt 2478 gram
Vægt pr. Pers. 619 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 594 KJ (141 kcal)
Protein 9.5 gram
Fedt 10.3 gram
Kulhydrat 13.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-03-21 18:49:50
Hold da op, en stor succes! :) Opskriften er super lækker, vil dog anbefale flere champignoner og ekstra bacon ;)

  -   2011-03-07 09:57:46
Nam Nam. Denne snager bare super lækkert og så er den nem at gå til. jeg krydderede med allround krydderi og en god paprika.

  -   2010-09-11 12:06:44
Fantastisk ret jeg erstattede dog champignon med 2 røde peberfrugt og 3/4 dl soltørede tomater og tilsatte oz ca 3 dl mælk da jeg synz det var for tyk, men super ret ungerne var tosset med det så 10 stjerner herfra

  -   2009-12-01 12:25:05
Super lækker, hurtig og nem at lave.

  -   2009-12-01 10:19:54
En rigtig lækker ret, mine gæster syntes den smagte fantastisk. Jeg brugte dog halv fløde, halv mælk og puttede lidt maizena i så den fik en lækker konsistens:-) Det er ikke sidste gang jeg laver denne ret.

  -   2009-04-14 12:22:35
SUPER opskrift. den smager rigtig godt. ! lige siden jeg så denne ret har jeg spist den rigtig mange gange. !!: Hilsen Kaj og Nini PS. Pisse god ret.. !!

  -   2009-04-01 12:20:53
ja den har en god smag men magler grønsager friksempel pepperfrugt :) hilsen kaj og nini og prutten

  -   2009-04-01 12:18:18
Denne ret er virklig god. den har den bedste smag i munden. og ser ud som en engel ret hmm den smager pragfuld

  -   2008-02-20 13:57:21
Ser meget lækkert ud, vil gerne prøve den MEN, jeg ksal have et alternativ til champignon, for det kan jeg ikke lide, nogen forslag ?

  -   2008-01-25 18:55:23
Smagte virkelig lækkert, var nemt og billigt at lave. Skal helt sikkert prøves igen :)

  -   2007-04-08 22:20:29
Kanon god ret, der er let at lave... Perfekt til studerende

  -   2007-03-17 07:58:40
Brugte en lille dåse koncentreret tomatpure, 70 g. og 2 tsk paprika

  -   2007-03-17 07:57:24
i stedet for piskefløden kan man bruge madlavningsfløde og jeg skiftede champigningerne ud med ananans, det var rigtig godt, og smager i særdeles godt med kylling

  -   2007-03-14 18:48:05
super lækker ret. vi har efterhånden lavet den flere gange. jeg plejer at putte gulerødder i fine strimler i.

  -   2007-03-12 10:47:02
en god og nem ret

  -   2005-01-01 01:01:01
Synes der er en rigtig god ide med billeder til opskrifterne, det giver altså lige det sidste til at man vil benytte opskriften..Godt gået Per!!

  -   2005-01-01 01:01:01
jeg brugte 1/4 madlavningsfløde og skummetmælk for resten.

  -   2005-01-01 01:01:01
Endelig en kalkun ret med smag

  -   2005-01-01 01:01:01
det er dejligt at der er nogle som gider at sætte billeder ind, for så bliver man jo mere fristet til at lave retten, så GODT GÅET

  -   2005-01-01 01:01:01
alternativ til fløden, kan være en dåse (gode) flåede hakkede tomater samt en god bouillon. Smagen af kød og grøntsager, bliver meget bedre, når der ikke bruges fløde

  -   2005-01-01 01:01:01
Der kan også bruges creme fine. det smager som fløde men har ikke lige så høj fedtprocent

  -   2005-01-01 01:01:01
Retten smager også godt med kylling

  -   2005-01-01 01:01:01
God ide med billeder af opskrifterne.

  -   2005-01-01 01:01:01
Smager rigtig godt med fløden. Bliv dog ikke så forskrækket over at bruge fløde. Tænk hellere på mængden af den mad du spiser.

  -   2005-01-01 01:01:01
- Et andet alternativ til fløden kunne være maizena rørt op med mælk

  -   2005-01-01 01:01:01
Et alternertiv til fløden kunne være creme fraiche eller fromag fris

  -   2005-01-01 01:01:01
mangler alternativ til fløden!