Ribbenssteg i mikroovn

Ribbenssteg i mikroovn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Ribbenssteg

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1200 g.ribbenssteg, ridset
1 dl.vand
1 tsk.salt
Opskrift:
Kom vand og salt i et ildfast fad. Læg stegen med sværen nedad. Stil fadet på den lave rist ( i 27 liter ovn på glastallerken.) Steg ved kombination grill + 440 watt mikrobølger i 18 min. Vend stegen og fortsæt stegningen i yderligere 18 min. Læg eventuelt en tyk skive rå kartoffel under stegen så sværen ligger plan og kan blive sprød. Stegen skal trække i 10 min. inden den skæres ud i skiver.

Ønskes sværen mere sprød så eftergrilles 3-10 minutter til den ønskede sprødhed.





karakterer:
Opskriften er vist 33279 gange,
og udskrevet 744 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-12-14 09:04:14
det er jo ikke microovn

  -   2017-11-05 18:36:51
Gav stegen 55 minutter, men så var den også lækker sprød 20 minutter ned i væske og så 35 minutter efter den er gnedet med salt og peber. Fik 4 ud af 5 stjerner af min 13årig søn

  -   2009-12-17 18:36:04
Stegen er stadig rød indvendig efter de 2x18 min.

  -   2009-11-20 22:02:38
Dette er ikke et mikroovnsret men en combiovnsret.