Muslinger stegt med chili
Hovedingrediens : Muslinger - Hjertemuslinger Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
|
|
Rens muslingerne grundigt for sand. De åbne muslinger, der ikke lukker sig ved et let bank på skallen, kasseres. Varm lidt olie i en rummelig gryde, og sauter løgene i 2 minutter. Tilsæt tomater, chili og hvidløg. Lad det riste sammen i 1 minut og kom citronsaft, 1 kop vand og de rensede muslinger ved. Kom låg på gryden. Rør i gryden efter 2 minutter. Muslingerne er klar, når de åbner sig (Muslinger, der ikke åbner sig ved tilberedning, kasseres)
Dejlig snack og fingermad serveret med en iskold øl efter en varm dag på arbejde eller en lang dag på stranden. |
|
Opskriften er vist 27307 gange,
og udskrevet 424 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne