Laksekotelet i beurre blanc-sauce med safran
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet Indsendt : Red : |
|
|
Skrab skindsiden på fisken fri for slim og skæl. Skyl og tør fisken. Del den i 4 lige store stykker, stadig med skindet på. Del atter fiskestykkerne i halve, men skær kun igennem kødet, så koteletterne kan foldes ud ved, at skindet holder dem fast! Drys med salt og peber og stil til side. Lige inden serveringen steges laksekoteletterne gyldne i smør, først med skindsiden nedad. Når overfladen af fisken begynder at blive lys og stegt langs kanten, vendes fisken og steger færdig 2 minutter med kødsiden nedad. Saucen varmes igennem og serveres til fisken med nykogte broccoli.
|
|
Opskriften er vist 9254 gange,
og udskrevet 152 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne