Laksekotelet i beurre blanc-sauce med safran

Laksekotelet i beurre blanc-sauce med safran, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
800 g.hel laksefilet m/skind u/ben skåret af den brede del
 salt
 peber
 smør til stegning
 
 Sauce:
1 dl.tør hvidvin
0.5 dl.Noilly Prat
0.5 g.safran
200 g.koldt smør uden salt
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
 letkogt broccoli
 
Opskrift:
Skrab skindsiden på fisken fri for slim og skæl. Skyl og tør fisken. Del den i 4 lige store stykker, stadig med skindet på. Del atter fiskestykkerne i halve, men skær kun igennem kødet, så koteletterne kan foldes ud ved, at skindet holder dem fast! Drys med salt og peber og stil til side. Lige inden serveringen steges laksekoteletterne gyldne i smør, først med skindsiden nedad. Når overfladen af fisken begynder at blive lys og stegt langs kanten, vendes fisken og steger færdig 2 minutter med kødsiden nedad. Saucen varmes igennem og serveres til fisken med nykogte broccoli.





karakterer:
Opskriften er vist 9247 gange,
og udskrevet 152 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu