Kalkunret med grøntsager og cashewnødder
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet i tynde strimler. Rens porren og skær den i ringe. Løget skæres i små tern/forårsløgene renses og skæres i ringe. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver. Broccolien deles i små, mundrette buketter.
Varm wok/stegegryde op til den ryger. Kom de 2 spsk olie i og derefter kødet. Kodet steges til det skifter farve. Tilsæt grøntsagerne og stir-fry i et minuts tid. Hæld hønsebouillon og soyasauce ved. Tilsæt cashewnødderne og smag til med salt (jeg bruger ofte soyasauce i stedet for salt til denne ret). Lad retten koge godt igennem. Tilsæt cherrytomaterne og server straks. Serveres med ris og gerne basmatiris. |
|
Opskriften er vist 17665 gange,
og udskrevet 594 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne