Kalkunret med grøntsager og cashewnødder

Kalkunret med grøntsager og cashewnødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.kalkunbryst eller schnitzel
1 porre
1 mellemstort løg eller 2 forårsløg
2 gulerødder
100 g.broccolibuketter
1 dl.hønsebouillon
1 spsk.sojasauce
1,5 spsk.cashewnodder
 salt
200 g.cherrytomater
2 spsk.olie til stegning
 
 
Opskrift:
Skær kødet i tynde strimler. Rens porren og skær den i ringe. Løget skæres i små tern/forårsløgene renses og skæres i ringe. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver. Broccolien deles i små, mundrette buketter.

Varm wok/stegegryde op til den ryger. Kom de 2 spsk olie i og derefter kødet. Kodet steges til det skifter farve. Tilsæt grøntsagerne og stir-fry i et minuts tid. Hæld hønsebouillon og soyasauce ved. Tilsæt cashewnødderne og smag til med salt (jeg bruger ofte soyasauce i stedet for salt til denne ret). Lad retten koge godt igennem. Tilsæt cherrytomaterne og server straks.

Serveres med ris og gerne basmatiris.





karakterer:
Opskriften er vist 17665 gange,
og udskrevet 594 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu