Kalkunpakker med sauce madeira
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel Indsendt : Red : |
|
|
Kalkunpakker:
Rul hver plade butterdej (ca. 14x18 cm) ud på et meldrysset bord. Lad pladerne hvile i ca. 20 min. Lad smørret gyldne i en pande, brun kalkunschnitzlerne ca. 1 1/2 min. på hver side. Tag dem op og lad dem køle af (skal være helt kolde igen!). Kom champignonerne i panden og svits dem i ca. 1 1/2 min. Tilsæt fløden og bring dem i kog. Kog blandingen ind ved jævn varme og under omrøring i ca. 12 min, til en tyk creme. Smag til med citronsaft, salt og peber. Læg en kalkunschnitzel på fire af dejpladerne. Fordel stuvningen herover. Læg de sidste fire dejplader over, tryk dem sammen med en gaffel og skær hjørnerne af. Pensl med æg. Bag kalkunpakkerne på en bagerist med bagepapir midt ovnen ved 200 grader i ca. 15 min. Sauce madeira: Lad smørret smelte i en gryde og svits løg og gulerod i ca. 1 min. Drys melet i under omrøring og hæld bouillon ved. Tilsæt krydderurter og bring saucen i kog. Kog den ind uden låg til ca. 2 dl. (ca. 15 min.). Si saucen. Hæld den sammen med madeira tilbage i gryden og bring den i kog. Kog saucen ved kraftig varme og uden låg i ca. 15 min. Smag til med salt og peber. Tag gryden af varmen og pisk smørstykkerne i lidt efter lidt. Fordel kalkunpakkerne på tallerkener og hæld saucen over. Pynt med broccoli og gulerødder. |
|
Opskriften er vist 6585 gange,
og udskrevet 162 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne