Kalkun i ingefærsovs
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet i så tynde skiver som muligt. Pil løget, og hak det. Skær kål og stok (på nær den groveste del) i hasselnødde-store stykker. Gør ingefæren parat, hvis du bruger frisk ingefær. Skræl guleroden, og skær den i strimler.
Varm olien op i en rummelig gryde. Hæld løg, kød og gulerodsstrimler i gryden, og lad det hele tage varme under omrøring. Når kødet har skiftet farve tilsættes ingefær, 5 dl æblejuice, bønner og kål, og det hele koges 4-5 min. Rør majsstivelse ud i resten af æblejuicen, og rør denne jævning i retten. Kog retten igennem, og smag den til med salt, peber og eddike, så sovsen bliver sur-sød. Serveres med ris. |
|
Opskriften er vist 13330 gange,
og udskrevet 338 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne