Kalkun i ingefærsovs

Kalkun i ingefærsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.kalkunsmåkød, evt. kalkunbryst
100 g.løg
400 g.blomkål eller broccoli
100 g.gulerod
100 g.grønne bønner
1 spsk.friskrevet ingefær eller 2 tsk tørret
1 spsk.olie
6 dl.æblejuice
3 spsk.majsstivelse
3-4 tsk.eddike, f.eks. æbleddike
 salt
 peber
 
 
 
Opskrift:
Skær kødet i så tynde skiver som muligt. Pil løget, og hak det. Skær kål og stok (på nær den groveste del) i hasselnødde-store stykker. Gør ingefæren parat, hvis du bruger frisk ingefær. Skræl guleroden, og skær den i strimler.

Varm olien op i en rummelig gryde. Hæld løg, kød og gulerodsstrimler i gryden, og lad det hele tage varme under omrøring. Når kødet har skiftet farve tilsættes ingefær, 5 dl æblejuice, bønner og kål, og det hele koges 4-5 min.

Rør majsstivelse ud i resten af æblejuicen, og rør denne jævning i retten. Kog retten igennem, og smag den til med salt, peber og eddike, så sovsen bliver sur-sød.

Serveres med ris.





karakterer:
Opskriften er vist 13330 gange,
og udskrevet 338 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu