Bulgursalat med chutneydressing

Bulgursalat med chutneydressing, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers,

SalaterRet : Salater - Salater

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Bulgur

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
120 g.bulgur
4 dl.grønsagsbouillon
500 g.broccoli
1 rød peberfrugt
1 salatløg
1 æble
1 tsk.citronsaft
0.5 frillice salat
8 spsk.jordnødder
 
 Dressing:
2.5 dl.ymer
1 tsk.karry
1-2 spsk.mango chutney
0.25 tsk.salt
 
Opskrift:
Bulgur koges i bouillon ifølge anvisningen på pakken og afkøles.

Broccolien deles i tre buketter og dampes i letsaltet vand 3-4 min.

Peberfrugt, løg og æble skæres i tern og dryppes med citron. Salaten snittes og spredes ud på et stort fad. Ingredienserne blandes og lægges op på salaten. Jordnødder drysses over.

Dressingen røres sammen og serveres til salaten sammen med 300 g groft hvedebrød og 6 skiver (80 g) skæreost.





karakterer:
Opskriften er vist 23144 gange,
og udskrevet 738 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
...en god blanding af mange lækre ingredienser...især mango chutneyen og jordnødderne får det til at gå op i en højere enhed!!!