Bulgursalat med chutneydressing
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Bulgur Indsendt : Red : |
|
|
Bulgur koges i bouillon ifølge anvisningen på pakken og afkøles.
Broccolien deles i tre buketter og dampes i letsaltet vand 3-4 min. Peberfrugt, løg og æble skæres i tern og dryppes med citron. Salaten snittes og spredes ud på et stort fad. Ingredienserne blandes og lægges op på salaten. Jordnødder drysses over. Dressingen røres sammen og serveres til salaten sammen med 300 g groft hvedebrød og 6 skiver (80 g) skæreost. |
|
Opskriften er vist 23140 gange,
og udskrevet 738 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Mille - 2005-01-01 01:01:01 ...en god blanding af mange lækre ingredienser...især mango chutneyen og jordnødderne får det til at gå op i en højere enhed!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne