Gryderet med broccoli og skinke

Gryderet med broccoli og skinke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.skinkestrimler (eller skinkeschnitzel skåret i strimler)
15 g.margarine
1 rødløg
250 g.broccoli
3 dl.hønsebouillon (vand + terning)
1 tsk.paprika
1 dl.kaffefløde 9%
2 tsk.majsstivelse
0.75 tsk.salt
 Peber
 
 
Opskrift:
Kødet svitses i margarinen. Løget skæres i både og svitses med. Broccolien deles i buketter, stokken skæres i terninger. Broccoli, bouillon og paprika tilsættes. Majsstivelse udrøres i fløden og røres i. Snurrer sammen ca 5 min og smages til med salt og peber

Servering:
Tilbehør: løse ris, mini grovflutes og salat, f.eks. iceberg, radiser og agurk.





karakterer:
Opskriften er vist 19081 gange,
og udskrevet 520 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2019-04-02 16:52:02
du kan ikke fortælle mig at kødet kun skal have 5 min???

  -   2005-01-01 01:01:01
Det er en rigtig gor ret som basis, men jeg har afprøvet den og fandt ud af at det var en god idé også at komme lidt karry i og evt. lidt mere paprika til dem der kan lide det stærkt.