Æblerulle (Strudel)

Æblerulle (Strudel), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Strudel

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Oprindelsesland : Østrig

ØstrigIndsendt :     

Ingredienser:
 Dej:
250 g.hvedemel
2 æg
15 g.smør
 lidt salt
4 spsk.vand
 
 Fyld:
1 kg.æbler
5 spsk.sukker
 stødt kanel
4 spsk.finthakkede mandler
1 dl.rosiner
75 g.smør
 
Opskrift:
Melet smuldres med smørret og røres derefter med salt, æg og vand til en glat dej, som æltes til den lader sig strække ud. Sættes tildækket på et lunt sted 1/2 time.

Bagepapir lægges på et bord og drysses med lidt mel. Dejen lægges herpå og rulles tyndt ud, æblerne fordeles på dejen, drysses med sukker og kanel, rosiner, mandler, og små stykker smør.

Derefter løfter man forsigtigt bagepapiret i den ene ende, og ruller dejen sammen til en ikke for fast rulle, som lægges på en smurt bageplade, pensles med pisket æg.

Bages i en hed ovn ca. 200 grader C i ca. 40 min.

Servering:
Serveres lun eller kold evt. med en vanillecreme til.





karakterer:
Opskriften er vist 23331 gange,
og udskrevet 475 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.7    (26 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu