Æblerulle (Strudel)
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Oprindelsesland : Østrig Indsendt : |
|
|
Melet smuldres med smørret og røres derefter med salt, æg og vand til en glat dej, som æltes til den lader sig strække ud. Sættes tildækket på et lunt sted 1/2 time.
Bagepapir lægges på et bord og drysses med lidt mel. Dejen lægges herpå og rulles tyndt ud, æblerne fordeles på dejen, drysses med sukker og kanel, rosiner, mandler, og små stykker smør. Derefter løfter man forsigtigt bagepapiret i den ene ende, og ruller dejen sammen til en ikke for fast rulle, som lægges på en smurt bageplade, pensles med pisket æg. Bages i en hed ovn ca. 200 grader C i ca. 40 min. Servering: Serveres lun eller kold evt. med en vanillecreme til. |
|
Opskriften er vist 23427 gange,
og udskrevet 475 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.7 (26 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne