Stegte sild i lage
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Vask sildefileterne godt og lad dem dryppe af.
Sildene drysses med salt og peber og tørsteges på en tør pande.
Når de er afkølet lægges de i marinaden.
Lagen koges sammen og afkøles, hældes over sildene. Løget skæres i ringe og lægges på, trækker i et par døgn og er så klar til servering. |
|
Opskriften er vist 86309 gange,
og udskrevet 2199 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (26 stemmer) |
|
Kommentarer Marianne Bjørnel - 2017-12-18 11:51:13 Super god opskrift, nemmere og mere lækkert kan det vist ikke blive...hold jer til grundopskriften og lad være med at modificere de klassiske retter... flemming - 2014-01-16 15:36:39 uden sukker jytte høj - 2008-12-07 19:51:39 Det er en udmærket ide at vende filetterne i rugmel. Til Juletid kan kommes lidt nellikker i og evt. 1 kanel stang og evt. en skive appelsin. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne