Broccolifyldt kalkunbryst med basilikumsauce
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 215393 gange,
og udskrevet 16834 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (73 stemmer) |
|
Kommentarer MR EGGS - 2012-04-28 19:19:48 Man skal lige vide den mængde sovs der bliver er meget meget lille. Rita - 2009-07-22 19:27:22 Tænker på om sovsen kan laves dagen før og opvarmes? Yvonne - 2009-01-22 15:18:02 Ikke sidste gang vi har lavet den opskrift. Vi er dog ikke så meget til sauce, så lavede kun første del af opskriften. Fyldet har vi efterfølgende brugt alene, bagt i ildfast fad og serveret til ovndampede fisk. anonym - 2009-01-10 13:24:29 Brugte hakket kyllingekød i stedet for hakket kalkun. Og to hvidløg istedet for en. Virkeligt lækkert :-) Nadia - 2009-01-10 13:22:09 Virkelig lækker ret. Den var et stort hit herhjemme. Undlod hvidvinen og puttede en ekstra dl. vand i istedet. Rigtig lækker sovs og rigtig lækkert kød :-) Karina - 2008-01-21 17:19:52 Det er en utrolig lækker ret og nem af lave. Jeg købte en hel pakke hakket kalkunkød på ca.400 gr. og resten af det kød blandede jeg med noget ekstra fyld og lavede frikadeller ud af det..- det kan virkelig anbefales.. :o) Malte - 2005-01-01 01:01:01 Jeg er 14 år, og skulle lave det idag.. Lavede dobbelt portion.. Det var helt sindssygt godt.. jette - 2005-01-01 01:01:01 En lækker opskrift. Jeg lavede den sammen med mine elever i hjemkundskab, men måtte bruge kyllingebryst i stedet...det gjorde bestemt ikke noget. Kat - 2005-01-01 01:01:01 En vildt lækker ret. Specielt saucen var rigtig god. Selvom vi brugte 900 g. kalkun bryst i stedet for 400g., var der dog stadig alt for meget fyld. Vi lavede derfor også små frikadeller ved siden af, som vi spiste som tilbehør. Jeg brugte i øvrigt boullion i stedet for hvidvin i saucen.. uhm den var god og forholdsvis sund! Fam. Sørensen - 2005-01-01 01:01:01 Smagte godt, vi læavede dog saucen af bouillon tilsat champignon og rød peber i tern Per - 2005-01-01 01:01:01 Du kan sagtens bruge bouillon i stedet for vinen, eller 1½ dl vand og hønsebouillonterning i stedet for bouillon og vin margit - 2005-01-01 01:01:01 hvorfor skal der altid bruges vin i saucen Rie - 2005-01-01 01:01:01 lækker ret med megen smag Anne Nygaard - 2005-01-01 01:01:01 Kødet var en delikat oplevelse. Det er ikke sidste gang jeg laver denne ret. Men saucen kan jeg godt undvære. Heidi Lund - 2005-01-01 01:01:01 Der er forholdsmæssigt meget broccolifyld i forhold til kalkunbryst. Vi formede derfor resten af fyldet som et "brød" og lagde det ved siden af i dt ovnfaste fad. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne