Broccolisalat med pinjekerner og bacon
Hovedingrediens : Kål - Broccoli Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kog pastaen mør som anvist på pakken.
Blancher broccolibuketterne 3 minutter uden låg og sæt dem til afdrypning. Stokken kan skæres i små tern og blancheres med. Pisk hvidvinseddike, knust hvidløg, dijonsennep og olie godt sammen og smag til med salt og peber. Læg broccoli, pasta og tomater i kvarte i et fad. Hæld dressingen over og lad det trække ½ time. Rist pinjekernerne gyldne på en tør pande. Skær kalkunbaconen i strimler og rist den sprød i lidt olie på en pande. Pynt salaten med pinjekerner, bacon og basilikum. |
|
Opskriften er vist 179947 gange,
og udskrevet 3802 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (24 stemmer) |
|
Kommentarer Wichmann - 2010-10-30 10:44:15 Det er en rigtig dejlig salat. Mine gæster var vilde med den. Det er bestemt ikke sidste gang jeg bruger den. anonym - 2010-07-28 15:24:34 hvad er kalkun bacon og hvor køber man det? Marianne - 2005-01-01 01:01:01 vi kan bedre lide med rød pbebe end med cherry tomater |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne