Revet hvidkåls salat
Hovedingrediens : Kål - Hvidkål Kilde : Raa-mad.dk Indsendt : |
|
|
Ryst alle ingredienser sammen i en stor skål med låg. Fjern låget og lad den stå og trække i 5-10 min.
På med låget igen og ryst endnu engang og servér. 4-10 portioner afhængigt af om det er en hovedret eller tilbehør. Man kan også nøjes med at blande hvidkål og selleri og sætte det i køleskabet (holder sig i 3-4 dage) og lave salaten færdig ved at tilsætte solsikke kerner og dressing lige før du skal spise den. Dette fungerer fint til madpakker! Tips: Variationer: Hældes over 1-2 kopper spiret korn ( f.eks sorte vilde ris) og lav dobbelt portion af dressingen. |
|
Opskriften er vist 19350 gange,
og udskrevet 160 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne