Broccolipålæg

Broccolipålæg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

PålægRet : Pålæg - Pålæg

Hovedingrediens : Kål - Broccoli

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.broccoli
1 dl.mandelmayonnaise
0.5 tsk.rosmarin
2 spsk.tomatpuré
0.75 dl.hk. sorte oliven
 salt
 peber
 
Opskrift:
Broccolien lægges i kogende vand 3 min., hældes i en sigte og overbruses med koldt vand. Broccolien afdryppes godt. Den skæres i ganske små buketter, og stilkene skæres i tynde skiver. Mayonnaisen smages til med rosmarin, tomatpuré samt salt og peber. Broccoli og oliven vendes i mayonnaisen, og det hele blandes godt sammen. Velegnet til pålæg på rugbrød, sandwich og som fyld i pandekager





karakterer:
Opskriften er vist 21639 gange,
og udskrevet 325 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-02-08 21:34:57
kan sagtens laves med almindelig mayonaise.

  -   2008-03-26 12:02:47
Hvad er mandelmayonnaise? Laver man den selv eller kan den købes færdig?

  -   2007-11-20 23:05:13
Kan laves uden mayonaise men med smørreost - enten almindeligt eller vegansk (tofutti - lavet på soja) - uanset hvilken ost man vælger bliver det SÅ godt og ikke så fed og vammelt i den ellers helt super opskrift