Broccoli med æg

Broccoli med æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kål - Broccoli

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Broccoli med æg, billede 4 Broccoli med æg, billede 1 Broccoli med æg, billede 2 Broccoli med æg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 Broccoli 1 broccoli, renset vægt regner vi til 250 gram, urenset vægt 500 gram.
   
  Smør:
125 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
2 spsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
8 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
Opskrift:
Kålen plukkes i buketter, der koges knap møre. Lægges i smurt ovnfast fad. Lav små fordybninger i overfladen med en ske.

Rør smørret med krydderierne og fordel det i fordybningerne. Æggene slås ud over kryddersmørret og fadet stilles i en 200 grader C. alm. ovn indtil æggene er let stivnet.

Serveres med flutes.





karakterer:
Opskriften er vist 56445 gange,
og udskrevet 657 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 8360 (1990 kcal)
KJ pr. Pers. 2090 (497 kcal)
Vægt ialt 1323 gram
Vægt pr. Pers. 330 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 631 KJ (150 kcal)
Protein 7.7 gram
Fedt 12.2 gram
Kulhydrat 3.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu