Pasta kalkunfad med broccoli
Hovedingrediens : Kalkun - Hakket kalkunkød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pastaen koges efter anvisning på emballagen.
Porren skæres i ringe. Broccolien deles i buketter, stokken skæres i terninger. Kødet svitses i olie. Porren svitses med. Vand, broccoli, rosmarin, salt og peber tilsættes. Snurrer sammen ca. 5 min. Blandes med pastaen i et smurt ildfast fad. Mornaysaucen hældes over. Parmesan drysses over. Stilles i midten af ovnen ca. 30 min ved 200 grader C. alm. ovn. Tips: I stedet for mornaysauce kan bruges: ½ l. bechamelsauce eller anden hvid grundsauce 1-1½ dl. fløde 1 dl. revet ost salt og peber Varm saucen op. Pisk fløden i saucen, tilsæt osten. saucen må ikke koge efter at osten er tilsat. Smag til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 47316 gange,
og udskrevet 1574 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (21 stemmer) |
|
Kommentarer Mandal - 2007-08-18 08:15:37 Super lækker ret, nem og lave. top karakter. laila - 2005-01-01 01:01:01 det squ dejligt med nogle billeder - dem burde der altså være nogle flere af!! Birthe - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig god og nem, brugte kyllingefars i stedet for mette - 2005-01-01 01:01:01 brugte blomkål (kunne ikke få broccoli) og kalvefars i stedet. ville nok tilføje et par store tomater i panden, de ville væde det hele lidt mere... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne