Pasta kalkunfad med broccoli

Pasta kalkunfad med broccoli, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Kalkun - Hakket kalkunkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Pasta kalkunfad med broccoli, billede 4 Pasta kalkunfad med broccoli, billede 1 Pasta kalkunfad med broccoli, billede 2 Pasta kalkunfad med broccoli, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 gram Båndpasta, frisk
1 Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
250 gram Broccoli 1 broccoli, renset vægt regner vi til 250 gram, urenset vægt 500 gram.
500 gram Kalkunkød. hakket
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Rosmarin, tørret
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
dl. Mornaysauce 14% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Mornaysauce kan købes på papkarton med 5 dl.
2 spsk. Parmesanost. revet Revet:
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 50 gram
   
Opskrift:
Pastaen koges efter anvisning på emballagen.

Porren skæres i ringe. Broccolien deles i buketter, stokken skæres i terninger.

Kødet svitses i olie. Porren svitses med.
Vand, broccoli, rosmarin, salt og peber tilsættes. Snurrer sammen ca. 5 min.

Blandes med pastaen i et smurt ildfast fad. Mornaysaucen hældes over. Parmesan drysses over.

Stilles i midten af ovnen ca. 30 min ved 200 grader C. alm. ovn.

Tips:

I stedet for mornaysauce kan bruges:

½ l. bechamelsauce eller anden hvid grundsauce
1-1½ dl. fløde
1 dl. revet ost
salt og peber

Varm saucen op. Pisk fløden i saucen, tilsæt osten.
saucen må ikke koge efter at osten er tilsat. Smag til med salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 47099 gange,
og udskrevet 1574 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (21 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 5749 (1368 kcal)
KJ pr. Pers. 1437 (342 kcal)
Vægt ialt 1350 gram
Vægt pr. Pers. 337 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 425 KJ (101 kcal)
Protein 11.4 gram
Fedt 5.3 gram
Kulhydrat 10.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-08-18 08:15:37
Super lækker ret, nem og lave. top karakter.

  -   2005-01-01 01:01:01
det squ dejligt med nogle billeder - dem burde der altså være nogle flere af!!

  -   2005-01-01 01:01:01
Rigtig god og nem, brugte kyllingefars i stedet for

  -   2005-01-01 01:01:01
brugte blomkål (kunne ikke få broccoli) og kalvefars i stedet. ville nok tilføje et par store tomater i panden, de ville væde det hele lidt mere...