Fragilite lagkage med jordbærflødeskum
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bunde:
Pisk æggehviderne meget stive. Hak mandlerne fint og bland dem med mel og flormelis. Vend mandelblandingen i de piskede æggehvider. Bred massen ud på bagepapir til 2 bunde, 24 cm i diameter. Bag ved 140 grader C. alm. ovn i ca. 1 time, eller til bundene er sprøde og faste. Lad dem svale. Creme: Pisk fløden til skum og pisk flormelis i. Vend de skivede jordbær i. Læg bundene sammen med jordbærflødeskummet, lige inden desserten serveres. Drys øverst med sigtet flormelis og pynt med jordbær. |
|
Opskriften er vist 116714 gange,
og udskrevet 5289 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (50 stemmer) |
|
Kommentarer Kirsten - 2018-05-22 08:14:35 Kan de opbevares nogle dage før brug uden at blive bløde, i så fald fryser, plastpose eller kagedåse. Nogen erfaring med det? Anders - 2012-07-10 22:25:54 ser simpel ud, og er det. Ingolf - 2009-06-07 15:34:03 Super lækker kage. Hilsen Ingolf Annelise - 2009-06-07 10:36:03 Lækker kage. Laver den med frosne hindbær fra haven, pynter med citronmelisse og hindbær - som blomst - på midten. AnnaFlader - 2008-06-03 13:55:47 fantastisk sommerkage og så er den næsten sund:-) Irene - 2008-05-08 18:14:42 Super god, lav dobbelt portion og bag 2 stk i bagepladestørelse, den skal nok blive spist lh - 2007-07-18 11:16:41 Det (syntes vi) gør kagen endnu bedre, hvis man også kommer lidt cognac i flødeskumsfyldet og både kommer det mellem lagene samt ovenpå. Bente - 2007-07-07 11:25:18 Super god kage - alle var vilde med den ! Anette i Randers - 2007-07-01 14:18:37 Fantastisk sommerkage! Den vækker jubel hos store og små! Og så er den meget enkel at lave. Tak for inspirationen. Farmor - 2007-06-25 08:09:37 Hvis man drysser et TYNDT lag mel på bagepapiret, for man smører marengsmassen på, hænger den ikke fast mor - 2007-06-13 10:35:52 Lyder rigtig god. Skal helt sikkert prøves!! Per - 2005-01-01 01:01:01 Tegn en cirkel på bagepapiret efter en form eller tallerken, så er det nemmere at ramme størrelsen og få den rund. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne