Perlehøne stegt med oliventapenade
Hovedingrediens : Perlehøne - Perlehøne hel Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Perlehøns deles i lår og bryst. Lidt tapenade fyldes ind under skindet. Der
krydres med salt og peber. Steges i ovnen ved 180°C i ca. 20 minutter (lår
skal have lidt længere tid end brystkød).
Braiseret sensommerkål: Del kålen i 6 stykker. Kom kålstykkerne i en bradepande med hvidvin og olie – tilsæt appelsinfileter, rødløg i tynde både samt salt og peber. Braiseres i ovnen i ca. 30 minutter ved 150°C. Agurkerne deles på langs. Kernerne skrabes ud med en ske. Skær agurkerne i skrå skiver á ca. ½ cm. Drys med salt og lad det udvande. Rygeosten røres med creme fraiche og hakket hvidløg. Når agurkerne er udvandet, tørres de for væske og vendes i rygeostblandingen. Smages til med citronsaft, salt og peber (og evt. lidt sukker). Ved anretning lægges kål og lidt af væske på en tallerken. Et stykke perlehøne lægges på, og tzatzikien serveres til. |
|
Opskriften er vist 10960 gange,
og udskrevet 329 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Annelise - 2018-03-19 13:50:01 Elsker rygeost, men ikke her |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne