Perlehøns med champignoner og vermouth

Perlehøns med champignoner og vermouth, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Perlehøne - Perlehøne hel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 storeperlehøns (a 750 g)
 salt
 peber
0.5 tsk.karry
1 tsk.letknuste enebær
100 g.smør
2 spsk.olie
2 dl.kogende vildtsky
1 dl.Kaffefløde 9%
375 g.champignoner
1 dl.tør vermouth
1 dl.piskefløde
 
 Smørbolle:
25 g.smør
20 g.hvedemel
 
Opskrift:
De istandgjorte perlehøns gnides med krydderierne, der forinden blandes. Ombindes med bomuldssnor eller slagteritråd og brunes på alle sider over ikke for stærk varme i letbrunet smør tilsat olie. Når perlehønsene er smukt brune over det hele, tilsættes den kogende vildtsky (der kan eventuelt bruges bouillon) og et øjeblik efter kommer fløden til. Fuglene steger nu ved svagt blus ca. 40 minutter, hvorefter de tages op. Champignonerne snittes, svitses i en lille klump smør, vermouthen tilsættes, og champignoner og vermouth blandes derefter i skyen under let omrøring. Bringes til kogepunktet, jævnes med smørbollen. Til sidst hældes piskefløde i, saucen snurrer nogle minutter og smages til.





karakterer:
Opskriften er vist 10420 gange,
og udskrevet 296 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu