Fransk lammegryde
Hovedingrediens : Lammekød - Lammehals Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær lammekødet i stykker på ca 5x5 cm.
Skræl kartofler, gulerødder og majroer. Pil løget. Skær det hele i stykker på strøelse med kødstykkerne. Bind en krudderkuket af porreblade, persille, timian og et laurbær. Varm 2 spsk. olie i en tykbundet gryde. Brun kødet og drys mel over. Kom salt, peber, rosmarin, hvidløg, vand og krydderbuket ved. Lad det småkoge i en times tid. Varm 2 spsk. olie i en anden tykbundet gryde. Svits grøntsagerne i olien og kom dem over i gryden til kødet efter den nævnte time. Lad det småkoge til grøntsager og kød er mørt Smag retten til og server den med brød. |
|
Opskriften er vist 51620 gange,
og udskrevet 935 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne