Perlehønebryst med hjerte af Foie Gras
Hovedingrediens : Perlehøne - Perlehønebryst Indsendt : Red : |
|
|
Perlehønebryst:
Perlehønebrysterne købes udskåret hos slagteren sammen med foie grasen. I brystet skæres der en lomme, hvori foie grasen placeres. Perlehønebrysterne brunes i varm olie og pensles med honning. Inden servering steges de ca. 10 minutter i ovn ved 200 grader C. Sauce: I varm olie brunes skalotteløgene. Der tilsættes friskhakket timian og honning. Når honningen er bruset op, tilsættes der kalvebouillon. Lad sauce simre ca. 10 minutter. Inden servering skal saucen piskes op med koldt smør. Kartofler: POMMES RISSOLLÉES Kartoflerne koges, pilles og stilles koldt. Steges gyldne i den varme olie. Kan evt. krydres med lidt friske timianblade. Anretning: Skær brystet over en enkelt gang på skrå, så man kan se foie grasen. Placér den nederst på tallerkenen. Grønsager øverst og saucen som et spejl på bunden af tallerkenen. Kartoflerne serveres ved siden af. |
|
Opskriften er vist 11772 gange,
og udskrevet 452 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Brynhild - 2010-12-18 12:52:28 Jeg bruger retten kold som frokostret, skåret i tynde skiver på skrå. Smager fantastisk. Brynhild - 2010-11-05 15:50:37 Brugte alm. kyllingebryst, som jeg skar op og fyldte med foie gras. Rullede sammen og bandt med bomuldssnor. Afkølede helt og skar i tynde skiver. Pynt: kold sauce, små salatblade, nogle få friske hindbær og et par valnødder. Uhmmmmm... richi - 2005-01-01 01:01:01 Køkkenchef Kenneth Brøchner Petersen . findes i kogebog Danske Køkkenchefer og deres mad birgit - 2005-01-01 01:01:01 virkelig god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne