Indbagt perlehønebryst med urter og bacon
Hovedingrediens : Perlehøne - Perlehønebryst Indsendt : |
|
|
Start med at tænde for ovnen på 225 grader C.
Befri baconstykket for sværen og skær det i små tern. Skyl grøntsagerne og skær gulerod og porre i ½ cm tykke skiver og fennikel og selleri i tilsvarende stykker. Damp så bacon og grøntsager i 1 dl. vand i ca. 5 min. (grøntsagerne må endelig ikke blive bløde) og hæld det hele op i et ildfast fad til afkøling. Når grøntsagerne er kølet af, krydres perlehønebrysterne med salt og peber og timian og lægges ovenpå. Fadet dækkes nu med den tyndt udrullede butterdej, som smøres med det sammenpiskede æg. Sæt fadet i ovnen ved 225 grader C og bag retten ca. 40 minutter. |
|
Opskriften er vist 14533 gange,
og udskrevet 330 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2011-01-15 16:18:14 Har skrevet de sidste ingredienser på, men mangler stadig mængder derpå. Rie - 2011-01-15 14:49:45 Rigtig dårlig indkøbsliste anonym - 2009-03-27 09:58:28 Hvad med at nævne ALLE ingredienser til retten? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne