Fyldt perlehønebryst med svampesauce, pasta og grønsager

Fyldt perlehønebryst med svampesauce, pasta og grønsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Perlehøne - Perlehønebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 perlehønebryster
400 g.spinat (frossen)
1 løg
 smør
 
 Sauce:
250 g.svampe
5 dl.piskefløde
 citronsaft
 olie
 salt
 peber
 
 Pasta:
500 g.frisk pasta
 
 Yderligere:
 Grøntsager
 
Opskrift:
Farseret perlehønebryst:

Spinaten brunes let af sammen med finthakket løg. Krydres med salt og peber. Der skæres en lomme på undersiden af brystet, og den afkølede spinat fyldes i. Brysterne steges ca. 25 min. ved 180 grader C i varmluftsovn.

Svampesauce:
Svampene skylles, tørres og skæres i skiver. De sauteres i en gryde med lidt olie. Fløden tilsættes og indkoges til det halve. Saucen smages til med citronsaft samt salt og peber.

Pasta:
Pastaen koges ca. 1 min. i vand tilsat olie og salt.

Retten serveres med friskkogte grønsager.





karakterer:
Opskriften er vist 21739 gange,
og udskrevet 737 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-10-27 18:25:48
Kan også tilberedes med asparges kartofler og tranebærkompot