Fyldt perlehønebryst med svampesauce, pasta og grønsager
Hovedingrediens : Perlehøne - Perlehønebryst Indsendt : Red : |
|
|
Farseret perlehønebryst:
Spinaten brunes let af sammen med finthakket løg. Krydres med salt og peber. Der skæres en lomme på undersiden af brystet, og den afkølede spinat fyldes i. Brysterne steges ca. 25 min. ved 180 grader C i varmluftsovn. Svampesauce: Svampene skylles, tørres og skæres i skiver. De sauteres i en gryde med lidt olie. Fløden tilsættes og indkoges til det halve. Saucen smages til med citronsaft samt salt og peber. Pasta: Pastaen koges ca. 1 min. i vand tilsat olie og salt. Retten serveres med friskkogte grønsager. |
|
Opskriften er vist 21638 gange,
og udskrevet 737 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2007-10-27 18:25:48 Kan også tilberedes med asparges kartofler og tranebærkompot |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne