Fransk perlehøne med stegte ris

Fransk perlehøne med stegte ris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Perlehøne - Perlehøne hel

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 fransk perlehøne
4 skalotteløg
4 dl.løse ris
3 dl.vand
 oliven- eller vindruekerneolie
 salt
 peber
 persille
 
Opskrift:
Pensel perlehønen med olie, gnid den med salt og peber og stil den i et tildækket ildfast fad i ovnen i 40 minutter ved 175°.

Tag fadet ud og hold perlehønen lun i varmeskab eller lignende til den skal serveres.

Hæld olie og stegesaft i en gryde og sautér de halverede skalotteløg heri. Når skalotteløgene er blevet gyldne hældes risene i så de kan suge olie og saft til sig.
Efter 5-10 minutter hældes vandet på og det hele koges under låg i ca. 10 minutter.

Skær perlehønen ud i lår og bryststykker, hæld ris og skalotteløg i et fad.
Drys med persille og læg perlehøne-stykkerne ovenpå.

Tilbehør:
Nykogte majskolber eller en grøn salat med æble-både og olie/eddike dressing.





karakterer:
Opskriften er vist 17646 gange,
og udskrevet 532 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-09-08 13:27:55
den smager ikke særlig godt syntes jeg ikke

  -   2009-10-21 20:19:34
det er vist logik for perlehøns, at opskriften er blevet placeret et forkert sted. Men opskriften lader til at være lækker. Med venlig hilsen Bjørn.