Fransk perlehøne med stegte ris
Hovedingrediens : Perlehøne - Perlehøne hel Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Pensel perlehønen med olie, gnid den med salt og peber og stil den i et tildækket ildfast fad i ovnen i 40 minutter ved 175°.
Tag fadet ud og hold perlehønen lun i varmeskab eller lignende til den skal serveres. Hæld olie og stegesaft i en gryde og sautér de halverede skalotteløg heri. Når skalotteløgene er blevet gyldne hældes risene i så de kan suge olie og saft til sig. Efter 5-10 minutter hældes vandet på og det hele koges under låg i ca. 10 minutter. Skær perlehønen ud i lår og bryststykker, hæld ris og skalotteløg i et fad. Drys med persille og læg perlehøne-stykkerne ovenpå. Tilbehør: Nykogte majskolber eller en grøn salat med æble-både og olie/eddike dressing. |
|
Opskriften er vist 17646 gange,
og udskrevet 532 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (5 stemmer) |
|
Kommentarer dumse fyren - 2011-09-08 13:27:55 den smager ikke særlig godt syntes jeg ikke Bjørn - 2009-10-21 20:19:34 det er vist logik for perlehøns, at opskriften er blevet placeret et forkert sted. Men opskriften lader til at være lækker. Med venlig hilsen Bjørn. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne