Faraona arrosto alla trevisana

Faraona arrosto alla trevisana, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Perlehøne - Perlehøne hel

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.perlehøne
 salt
 peber
1 kvistrosmarin
1 lillestykke citronskal, uden det hvide
2 spsk.olivenolie
2 spsk.smør
 
 Saucen:
3 friske kyllingelevere
1 lillepeperoncino (stærk rød chilipeber)
2 fedhvidløg
4 ansjosfileter
1 spsk.kapers
1 spsk.finthakket persille
3 spsk.smør
2-3 spsk.rasp
2 spsk.friskreven parmesan
4 spsk.olivenolie
2 spsk.citronsaft eller hvidvinseddike
 salt
 peber
 Muskatnød, friskrevet
 
Opskrift:
Perlehøne krydres udvendig- og indvendig med salt. Læg rosmarinkvist og citronskal ind i perlehønen. Opvarm ovnen til 220 grader. Steg perlehønen gyldenbrun i olivenolie og læg den herefter i et ildfast fad og stil den i ovnen 40 min. Overhældes af og til med dens egen afgivne saft. Efter 20 minutter vendes hønen. Imens tilberedes saucen. Den rensede kyllingelever skæres i mindre stykker. Chilien befries for stilk og kerner og hakkes sammen med hvidløg, ansjos og kapers i små stykker. Leveren blandes med dette incl. den hakkede persille. Ingredienserne sauteres af i en pande sammen med rasp til det har fået en gyldenbrun farve. Parmesan tilsættes og røres med i. Panden tages fra varmen. Rør olivenolien i sammen med citronsaft eller hvidvinseddike og smag tilsidst til med salt, peber og muskatnød. Perlehønen deles i 4 stykker og anrettes sammen med saucen.





karakterer:
Opskriften er vist 16812 gange,
og udskrevet 320 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu