Faraona arrosto alla trevisana
Hovedingrediens : Perlehøne - Perlehøne hel Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Perlehøne krydres udvendig- og indvendig med salt. Læg rosmarinkvist og citronskal ind i perlehønen. Opvarm ovnen til 220 grader. Steg perlehønen gyldenbrun i olivenolie og læg den herefter i et ildfast fad og stil den i ovnen 40 min. Overhældes af og til med dens egen afgivne saft. Efter 20 minutter vendes hønen.
Imens tilberedes saucen. Den rensede kyllingelever skæres i mindre stykker. Chilien befries for stilk og kerner og hakkes sammen med hvidløg, ansjos og kapers i små stykker. Leveren blandes med dette incl. den hakkede persille. Ingredienserne sauteres af i en pande sammen med rasp til det har fået en gyldenbrun farve. Parmesan tilsættes og røres med i. Panden tages fra varmen. Rør olivenolien i sammen med citronsaft eller hvidvinseddike og smag tilsidst til med salt, peber og muskatnød.
Perlehønen deles i 4 stykker og anrettes sammen med saucen.
|
|
Opskriften er vist 16854 gange,
og udskrevet 321 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne