Morgenbrød

Morgenbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Morgenmad

Hovedingrediens : Mel - Blandet mel

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt :     

Ingredienser:
25 g.gær
3 dl.skummetmælk
2 tsk.sukker
1 tsk.salt
2 spsk.olie
100 g.sigtemel
100 g.rugmel
250 g.hvedemel
2 tsk.anis
 
Opskrift:
Lun mælken og udrør gæren heri. Tilsæt olie, salt og sukker -heri blandes de tre slags mel samt anis, og dejen æltes godt igennem. Lad hæve lunt i 35 min.

Slå dejen ned, ælt godt igennem og læg dejen i en smurt 1½ l. form. Lad efterhæve i 35 min.

Brødet bages på nederste rille ved 200° i 45 min. Tag brødet ud af formen og bag det yderligere 5 min. Pensl det straks med vand og lad det køle på rist.





karakterer:
Opskriften er vist 35580 gange,
og udskrevet 434 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-09-08 11:47:48
hvor mange personer er denne opskrift til?

  -   2009-04-18 22:11:56
Behøves anis?

  -   2009-02-07 08:57:30
rigtig god opskrift til boller - de får en dejlig krumme - der er bid i