Mazarinkage - Petits Fours
Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Marcipan, sukker og smør røres til det er hvidt. De 11 æg piskes sammen i et fad og røres derefter langsomt i dejen. Melet kommes i.
Læg bagepapir i bradepanden ca. 30x40 cm. og fordel dejen jævnt og glat den ud. Den bages i 40-45 min. ved 200 grader C. alm. ovn. Lad kagen blive kold i bradepanden, vend den ud på en bagerist. Kagen kan nu skæres i firkanter på 6-7 cm som overtrækkes med smeltet chokolade og pyntes med røde cocktailbær, valnødder eller sukkerpynt. Tips: Pak dem ind i film, og de holder fint i 10-12 dage, når de står køligt - dog ikke i køleskab. |
|
Opskriften er vist 253265 gange,
og udskrevet 5289 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (55 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2023-06-19 16:22:10 kan den fryses? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne