Marcipankager
Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Gnid mel og smør til en grynet masse med fingerspidserne. Drys sukker over og saml dejen med ½ pisket æg. Form den til en 4 - 5 cm. tyk rulle og læg den i køleskab et par timer.
Skær tynde skiver med en kniv og læg dem sammen to og to om en tynd lille skive marcipan. Læg kagerne på pladen, pensl med resten af det sammenpiskede æg, drys hakkede mandler og perlesukker på. Bages ved 175° i 12 -14 min. |
|
Opskriften er vist 23742 gange,
og udskrevet 377 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer love haldisk - 2009-06-09 10:44:02 jeg synes at der er for meget sukker i denne opskrift men ellers smager den godt..... malene <33 - 2007-12-03 16:54:23 hvirkelig godt jeg elsker at spise pankager jeg viste ikke hvad jeg skulle ude det !!!!!!! Freja - 2005-01-01 01:01:01 Hvirkelig godt!. De kan bruges i alle stunder. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne