Marcipanmuffins med nougatmousse
Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan Indsendt : Red : |
|
|
Skal startes op dagen før.
Fløden koges i en gryde. Nougaten skæres i mindre stykker og smeltes under omrøring i fløden. Fløden røres jævn og hældes op i en skål, der stilles i køleskabet til dagen efter. Sukker og blødt smør røres sammen. Et æg af gangen røres i. Marcipanen rives groft og røres i dejen. Hvedemel og bagepulver blandes og røres i dejen. Mælken røres i og dejen røres jævn. Dejen fyldes i en smurt muffinsform med 12 huller eller i 12 papirforme. Muffinerne bages midt i ovnen ved 200 grd. i ca. 20 minutter og afkøles. Hindbær lunes i en gryde. Fløden tages ud fra køleskabet og piskes op til en fast mousse. Muffinerne skæres lige over i en over- og underdel. En klat mousse kommes på hver muffins underdel og overdelen sættes på. Hver muffin stilles på en desserttallerken og lidt hindbær fordeles på tallerkenen og pyntes med flormelis og mynte. |
|
Opskriften er vist 35514 gange,
og udskrevet 1066 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Lailah - 2016-04-07 10:11:05 Hvor er det lige de mange gram hindbær indgår?? Alice - 2005-01-01 01:01:01 Virkelig gode, min søn var vild med dem |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne