Pindemader med Røget filet og salatagurk

Pindemader med Røget filet og salatagurk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ReceptionRet : Reception - Pindemadder

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
 Rugbrød eller franskbrød
 smør
 
 Røget filet i tynde skiver
 salatagurk i skiver
 
Opskrift:
Smør de små stykker brød.

Rul filetskiver og sæt en tandstik igennem og sæt på agurkskiven og brødet.





karakterer:
Opskriften er vist 36310 gange,
og udskrevet 595 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-05-26 10:21:10
fantastisk mad. det samgte himmelsk - noget vi får tit herjemme , ungerne elsker det og især salatagurkerne det lige toppen . top point herfra (: