Pindemadder laks med dild

Pindemadder laks med dild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 12 stk.
ReceptionRet : Reception - Pindemadder

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Pindemadder laks med dild, billede 4 Pindemadder laks med dild, billede 1 Pindemadder laks med dild, billede 2 Pindemadder laks med dild, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 skiver Sandwichbrød, fint 1 skive sandwichtoastbrød vejer ca. 30 gram.
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Blandet salat
   
150 gram Laks koldrøget 1 skive koldrøget laks vejer ca. 35 gram
Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
   
Opskrift:
Stik 4 stykker ud af hver skive brød ca. 5 cm. i diameter. Smør de små stykker brød og læg evt. et lille stykke salat på.

Rul lakseskiver og sæt en tandstik igennem og sæt på brødet sammen med et lille stykke citron.

Pynt med dild.





karakterer:
Opskriften er vist 140725 gange,
og udskrevet 2205 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (24 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 3057 (728 kcal)
KJ pr. stk. 254 (60 kcal)
Vægt ialt 295 gram
Vægt pr. stk. 24 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1036 KJ (246 kcal)
Protein 14.2 gram
Fedt 12.3 gram
Kulhydrat 20.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
uhmmmm det smager godt lige ned i vomen