Kødtærte med grønsager
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Smørret smuldres i melet, og dejen samles med en æggeblomme og vand. Den rulles ud og lægges i en tærteform.
Kødet brunes i en gryde og rør, til kødet smuldrer. Tilsæt gulerødder, tyndt udskivet, og porrer, tyndtskåret, og kog blandingen, til gulerødderne er halvmøre. Smag til med krydderier og afkøl, inden du hælder blandingen i tærtebunden. Æg og mælk piskes sammen og hældes over fyldet, og tærten bages i ovnen ved 200 grader ( Fahr.392 ) i ca 40 minutter, til tærten er gylden. |
|
Opskriften er vist 32876 gange,
og udskrevet 1080 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne