Kødtærte med grønsager

Kødtærte med grønsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Madtærte

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
180 g.mel
80 g.smør
1 æggeblomme
0.5 tsk.salt
2 spsk.vand
 
 Fyld:
250 g.oksekød
200 g.porrer
200 g.gulerødder
 smør
 salt
 peber
 Muskatnød, friskrevet
2 tsk.frisk timian
2 æg
  dl mælk 3
 
Opskrift:
Smørret smuldres i melet, og dejen samles med en æggeblomme og vand. Den rulles ud og lægges i en tærteform.

Kødet brunes i en gryde og rør, til kødet smuldrer. Tilsæt gulerødder, tyndt udskivet, og porrer, tyndtskåret, og kog blandingen, til gulerødderne er halvmøre. Smag til med krydderier og afkøl, inden du hælder blandingen i tærtebunden.

Æg og mælk piskes sammen og hældes over fyldet, og tærten bages i ovnen ved 200 grader ( Fahr.392 ) i ca 40 minutter, til tærten er gylden.





karakterer:
Opskriften er vist 32958 gange,
og udskrevet 1080 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu