Tunsteaks med grøn kartoffelsalat og majskolber
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun, frisk Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
De optøede tunsteaks duppes tørre og steges i olie på panden, ca. 3 minutter på hver side. Drys med salt og peber.
Olien blendes med basilikum, eddike, sennep samt salt og peber. De kogte kartofler snittes i store tern og vendes med den grønne dressing. Tilsæt evt. lidt finthakket rødløg. Majskolberne koges i letsaltet vand i ca. 10 minutter. Kartoffelsalaten serveres til de nystegte tunsteaks. Husk friskkværnet peber og koldt smør til majskolberne. |
|
Opskriften er vist 33868 gange,
og udskrevet 783 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Jim Jakobsen - 2014-09-04 00:42:45 Stegte bøfferne 3 min og de blev nærmest vindtørre. Havde desværre ikke læst kommentar herunder med 1 1/2 min som sikkert passer bedre. Salaten var ok, derfor jeg gir en 4!! Conny - 2010-07-20 14:05:43 Min mand hader al fisk. men dajeg serverede tunsteak med masser af ristede brunede løg, og tilsatte kulør - så smagte det rigtigt godt. Så jeg snød ham for at spise fisk, han synes det smagte som mørbradbøf. Jeg har ikke afsløret det endnu, men han sagde det smagte formiddabel. Lidt snyd - og fiskehadere kan sagtens spise denne opskrift, fordi den ligner ikke fiskeret, når der er brunede løg og kulør i saucen, serveret med flødesauce også. En god "snydeteknik til tunsteak, så den ikke smager af fisk. Serverer den med brasede kartoftler, tilsat rosmarin, hvisløg, gurkemeje, karry. Karen - 2008-07-12 14:50:18 Tunsteaks skal ikke steges mere end MAX 1½ på ver side, ellers steges de tørre. Heidi - 2008-02-07 15:03:37 Jeg brød mig ikke om kartoffelsalaten. Den var meget sur og stærk på én gang. Og så kan det anbefales at købe ferske tunsteaks, da de er 1000 gange bedre ;) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne