Oksekød med frisk basilikum og lange thai bønner
Hovedingrediens : Oksekød - Tyndstegsbøf Oprindelsesland : Thailand Indsendt : Red : |
|
|
Skær de lange Thai bønner i 5 cm lange stykker.
Varm olien op i en wok eller stor sauter pande. Tilsæt hvidløg og oksekød og steg det, til kødet er godt brunet. Tilsæt hellig basilikum blade, chili og bønner og lynsteg i 1 minut. Tilsæt fiskesauce og vand og steg i yderligere 1 minut, til bønnerne er kogte, men stadig meget sprøde. Server retten med dampkogte, lang kornede Jasmin |
|
Opskriften er vist 18196 gange,
og udskrevet 379 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne