Peberrodssauce
Hovedingrediens : Rodfrugter - Peberrod Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smør i en lille tykbundet gryde.
Rør melet i med et piskeris og tilsæt langsomt og under omrøring suppe.
Tilsæt sukker og lad saucen koge ved svag varme 5 min.
Tilsæt mere suppe, hvis saucen er for tyk.
Smag til med salt, peber, eddike og frisk revet peberrod.
(saucen bliver mørk, hvis peberroden ikke blandes i straks, den er revet.)
Saucen må ikke koge mere efter at peberroden er tilsat.
Så mister den sin smag.
|
|
Opskriften er vist 61278 gange,
og udskrevet 1076 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (11 stemmer) |
|
Kommentarer meriem - 2018-06-01 08:25:57 lige hvad jeg ledte efter. takker. B:M. - 2016-03-17 12:11:43 Den er bedre hvis man undlader sukker og eddike. Henrik - 2012-09-04 16:16:29 Meget godt der står at der skal bruges suppe ellers boullion, men hvilken suppe eller boullion, grønsags eller ??? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne