Fyldt kinakål

Fyldt kinakål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.fårefars
1 dl.skummetmælk
250 g.champignon
1 lilleløg
1 tsk.salt
1 tsk.Peber
1 tsk.tørret eller en håndfuld frisk merian/oregano
1 kinakål
1 spsk.rasp
3 dl.vand
500 g.kartofler
500 g.gulerødder
20 g.smør
1 kvisttimian
1 tsk.salt
1 bundtpersille
 
 
Opskrift:
Tænd ovnen på 200 grader.

Rens og snit champignonerne i fine stykker. Pil løget og skær det i ganske små terninger.

Bland det hakkede kød med salt. Bland mælk, peber og merian i. Rør løg og champignoner i.

Skær kinakålen over på langs. Blancher den i højest 2 min. Tag lidt af de inderste blade væk og del de to halvdele så der bliver fire fordybninger til fars. Læg kinakålen i en lille bradepande. Kom farsen i kinakålen, drys rasp over og hæld vand ved.

Sæt bradepanden i ovnen i ca. 1 time. Kom evt. et stykke folie over så fordampningen ikke er så stor evt. overskydende fars formes som boller og lægges i skyen ved siden af skålen.

Skræl gulerødder og kartofler og skær dem i nogenlunde lige store stykker. Smelt smørret i en gryde. Det må ikke tage farve. Kom gulerødder og kartofler i en gryde. Kom salt, peber og timian i, læg låg på og lad det stå over ganske svag varme til kartoflerne er møre men gerne lidt sprøde. Rør ofte i det.

Tag de fyldte kinakål ud af ovnen og derover dem sammen med de sauterede gulerødder samt groft brød.





karakterer:
Opskriften er vist 11953 gange,
og udskrevet 433 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu