Fyldt kinakål
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 200 grader.
Rens og snit champignonerne i fine stykker. Pil løget og skær det i ganske små terninger. Bland det hakkede kød med salt. Bland mælk, peber og merian i. Rør løg og champignoner i. Skær kinakålen over på langs. Blancher den i højest 2 min. Tag lidt af de inderste blade væk og del de to halvdele så der bliver fire fordybninger til fars. Læg kinakålen i en lille bradepande. Kom farsen i kinakålen, drys rasp over og hæld vand ved. Sæt bradepanden i ovnen i ca. 1 time. Kom evt. et stykke folie over så fordampningen ikke er så stor evt. overskydende fars formes som boller og lægges i skyen ved siden af skålen. Skræl gulerødder og kartofler og skær dem i nogenlunde lige store stykker. Smelt smørret i en gryde. Det må ikke tage farve. Kom gulerødder og kartofler i en gryde. Kom salt, peber og timian i, læg låg på og lad det stå over ganske svag varme til kartoflerne er møre men gerne lidt sprøde. Rør ofte i det. Tag de fyldte kinakål ud af ovnen og derover dem sammen med de sauterede gulerødder samt groft brød. |
|
Opskriften er vist 11880 gange,
og udskrevet 433 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne