Scots Kale Broth - Skotsk grøntkålssuppe
Hovedingrediens : Kål - Grønkål Oprindelsesland : Skotland Indsendt : Red : |
|
|
Kom kødet i en gryde sammen med vand, salt og peber samt porreskiver. Bring vandet i kog og lad det simre under låg 2½-3 timer. Skum nogle gange undervejs. Hvis man bruger byggryn, koges de med de sidste par timer.
Bruges frisk grøntkål, fjernes de grove ribber, kålen snittes fint og koger med ca. ½ time. Frossen grøntkål optøs og koger med i 20 min. Skær kødet fra benene, skær det i tern og kom det tilbage i gryden. Køl suppen af og fjern det størknede fedt. Varm suppen op igen og smag den til. Hvis man bruger havregryn, ristes de gyldentbrune på en tør pande og koges i suppen under omrøring 2-3 min. før servering. Grøntkålen kan erstattes med en tilsvarende mængde hvidkål, hvis man foretrækker det. |
|
Opskriften er vist 14463 gange,
og udskrevet 227 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne