Barley Broth - Skotsk Kødsuppe
Hovedingrediens : Lammekød - Lammehals Oprindelsesland : Skotland Indsendt : |
|
|
Puds kødet af for fedt. kom kødet i en gryde sammen med vand, salt og peber. Bring vandet i kog og lad det simre 1 time under låg. Skum nogle gange undervejs. Tilsæt grøntsager og byggryn. Lad suppen simre under låg 1-1½ time til grøntsager og byggryn er møre. Skær kødet fra benene og kom det tilbage i gryden.
Lad suppen køle af og fjern det størknede fedt i overfladen. Suppen varmes igennem og der drysses med persille. Server evt. suppen med groft brød til. Denne suppe er tyk og fyldig og kan varieres med årstidens grøntsager. |
|
Opskriften er vist 27178 gange,
og udskrevet 454 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Mig - 2012-03-01 16:50:41 Du kan næsten altid få fat i majroer hos SuperBest. Byggryn har de også, ellers plejer Fakta, Netto og sådan også at have det løbende. Irma kan måske også redde en dér. Oksebov, der skal du bare til slagteren ;) Michelle - 2009-09-26 15:01:11 Lavede det til min fødselsdag for et par år siden og der blev godt nok spist op. Det var dog temmelig svært at få fat i oksebov, majroer og byggryn, men suppen endte med at være fantastisk alligevel.. kan stærkt anbefales birgitt - 2005-01-01 01:01:01 yes! jeg elsker det bare! wow, skots mad er bare det bedste! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne