Grydestegt okseklump med estragon og savoykål
Hovedingrediens : Oksekød - Okseklump Kilde : Kødbranchens Fællesråd Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Brun okseklumpen i en gryde i lidt olie og smør. Tilsæt rødvin, vand salt og peber. Lad kødet småsimre ica. 2 timer. Vend det jævnligt.
Bring vand i kog i en stor gryde, tilsæt lidt salt. Fjern stokken på kålen og del savoykålen i stykker på 5x5x5 cm. Blancer dem et par min. Lad dem dryppe af et par min. Når kødet har fået 1,5 time lægges kålen ned til kødet. Derefter de halverede skalotteløg og æbler i tern, af skrællet æbler. Tag kødet op af gryden og lad det hvile i 20 min. Saucen kan jævnes med maizena. Herefter skal saucen koge i 3 min. Tilsæt hakket estragonblade og smag til med salt og peber. Servèr savoyekål og sauce sammen i et dybt fad med kødet ovenpå. Giv kartofler og brød til. |
|
Opskriften er vist 96775 gange,
og udskrevet 1602 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2008-12-14 13:46:39 Det bliver nærmest en stuvning med savoykålen, og den bliver ikke ringere af en kvart fløde. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne