Fedtegrever
Hovedingrediens : Svinekød - Fedtegrever Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Flommerne hakkes groft gennem kødhakker.
Kommes i en stegegryden og steges/smeltes til greverne er gyldne. Greverne sies fra, og fedtet stilles koldt. |
|
Opskriften er vist 130571 gange,
og udskrevet 516 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (32 stemmer) |
|
Kommentarer Jan - 2018-08-10 11:56:50 Det er 40 år siden har fået det😁 det var skole madpakken Charlotte - 2017-12-17 12:47:47 Hos mig er det spæk fra fx. Flæskesteg gerne med lidt kød her og der. Så skal der en masse løg,æbler og timian i samt salt jo. Det er guf der smager. Elev - 2014-12-10 09:09:22 I min klassens historie bog står der at det er hønsefoder! Elev - 2014-12-10 09:06:11 Jeg skal forklare hvad fedtegrever er! Er det bare svinekød, eller hvad? mads - 2013-05-05 15:45:02 Jeg synes klart det er synd at bruge flomme. Brug spæk fra f.eks. en svinekam. Det er mere lækkert at spise og håndtere. peter eliot - 2009-03-27 16:01:16 i min barndom kunne man også købe såkaldte "løggrever", en slags fedtegrever med ristede eller stegte løgstykker. anonym - 2007-12-05 07:18:29 Kommer man æbler og løg i greverne når de er siet kan de bruges til smørepålæg eller i brasede kartofler, usundt, men godt. Simonsen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne