Fedtegrever

Fedtegrever, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Svinekød - Fedtegrever

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :
Fedtegrever, billede 4 Fedtegrever, billede 1 Fedtegrever, billede 2 Fedtegrever, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Fedtflommer
 
 Kødhakker
Opskrift:
Flommerne hakkes groft gennem kødhakker.

Kommes i en stegegryden og steges/smeltes til greverne er gyldne.

Greverne sies fra, og fedtet stilles koldt.





karakterer:
Opskriften er vist 132451 gange,
og udskrevet 516 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (32 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-08-10 11:56:50
Det er 40 år siden har fået det😁 det var skole madpakken

  -   2017-12-17 12:47:47
Hos mig er det spæk fra fx. Flæskesteg gerne med lidt kød her og der. Så skal der en masse løg,æbler og timian i samt salt jo. Det er guf der smager.

  -   2014-12-10 09:09:22
I min klassens historie bog står der at det er hønsefoder!

  -   2014-12-10 09:06:11
Jeg skal forklare hvad fedtegrever er! Er det bare svinekød, eller hvad?

  -   2013-05-05 15:45:02
Jeg synes klart det er synd at bruge flomme. Brug spæk fra f.eks. en svinekam. Det er mere lækkert at spise og håndtere.

  -   2009-03-27 16:01:16
i min barndom kunne man også købe såkaldte "løggrever", en slags fedtegrever med ristede eller stegte løgstykker.

  -   2007-12-05 07:18:29
Kommer man æbler og løg i greverne når de er siet kan de bruges til smørepålæg eller i brasede kartofler, usundt, men godt. Simonsen