Hong Shao Rou (Kinesisk gryderet med kogeflæsk)
Hovedingrediens : Svinekød - Kogeflæsk Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Svampene blødgøres i 2 timer (eller natten over). Eller koges i 5-10 minutter. Stilken klippes af og svampene skylles grundigt i koldt vand.
Ingefær skæres i meget tynde strimler. Bambusskudene skæres i 5x3 cm tynde skiver og skylles med koldt vand. Kogeflæsket skæres i 3 x 3 cm stykker. Olie og sukker varmes op sammen i en gryde til sukkeret er smeltet. Kød og ingefær tilsættes, og det hele brunes i ca. to minutter. Sherry hældes over og retten dampes et par minutter under låg. Soyasauce, salt og vand tilsættes. Når retten atter koger blandes resten af ingredienserne i, og retten koges godt igennem i ca. 5 minutter, hvorefter retten skal simre ved svag varme i ca. 1 1/2 - 2 time. |
|
Opskriften er vist 39936 gange,
og udskrevet 480 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (8 stemmer) |
|
Kommentarer pergunlau - 2007-09-09 18:30:26 tilføj 5-6 stjerneanis og kogte æg æg som skal ligge og simre med når retten koger så er den helt perfekt ! Sonja - 2005-01-01 01:01:01 virkelig skøn ret, jeg jævnede med maizena og kom lidt chilli i uhm jbx - 2005-01-01 01:01:01 God opskrift - men den mangler en form for jævning, fx. med kartoffelmel. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne