Svinekam med krydderurter

Svinekam med krydderurter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1500 g.svinekam uden spæk
 salt
 peber
 
 Smør:
1-2 chalotteløg
0.5 fedhvidløg
3-4 spsk.hakket persille
 estragon
 basilikum
0.5 spsk.djonsennep
100 g.smør
 
Opskrift:
Kødet gnides med salt og peber og lægges i et smurt ovnfast fad eller en lille bradepande og stilles i ovnen ved 200 grd. Charlotteløg og hvidløg rises fint og røres i smørret. De hakkede urter og sennep tilsættes, og det hele blandes godt. Efter 45 minutter tages stegen ud og smøres med kryddersmørret. Stegen sættes tilbage i ovnen og steges til den er gennemstegt (ialt ca. 1 time alt efter tykkelse). Lad stegen hvile i ca. 15 minutter inden den skæres i skiver og serveres med skyen og kogte kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 16804 gange,
og udskrevet 344 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu