Grydestegt nakkekam med appelsin
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekam Indsendt : Red : |
|
|
Gnid kødet med karry og brun det godt i en stegegryde i smør eller margarine.
Vask appelsinen og halver den. Pres saften ud og kom den sammen med skallen i gryden og hæld bouillon ved. Drys salt på med forsigtighed - afhængig af hvor salt bouillonen er.
Læg låg på gryden og lad kødet småstege en god time.
Tag kødet og appelsinskallerne op. Jævn stegeskyen med lidt meljævning og tilsæt evt. lidt kulør.
Skær kødet for og anret det på et fad.
Serveres med saucen, og der gives løse ris til. |
|
Opskriften er vist 24007 gange,
og udskrevet 764 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne