Smørstegte kartofler
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kog kartoflerne i letsaltet vand til de er møre men faste.
Pil kartoflerne og vend dem i smør og hakket persille på panden, hæld dem i et ovnfast serveringsfad og sæt dem i en 170 grader C. alm. ovn 15 minutter før retten serveres. |
|
Opskriften er vist 321878 gange,
og udskrevet 4230 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (48 stemmer) |
|
Kommentarer Luke - 2013-01-23 15:31:11 Nu er jeg meget sulten. Meget enig med Josephine :)! rikke - 2012-06-19 18:51:00 Kan man godt lave dem uden at bruge persille? Conny - 2010-10-03 13:46:15 de "rene" kartofler behøves ikke at blive pillet. Kom de kogte kartofler i et ildfast fad, drys et par dråber ulivenolie på og bland dem, drys ca 1 spsk salt ovenpå og bland igen. Kan også tilføjes frisk timian eller rosmarin/ hakket frisk persille fra haven eller altankassen ind imellem, bages i ovnen ca. en halv time, kartoflerne kan koges om formiddagan, og klar til at sætte i ovnen, når du tilberede kødet.Super nem, og smagr fantastisk og anderledes. josephine - 2008-07-13 18:08:19 den meget god jeg syns at i skulle smage det |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne