Smørstegte kartofler

Smørstegte kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kartoffel Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Smørstegte kartofler, billede 4 Smørstegte kartofler, billede 1 Smørstegte kartofler, billede 2 Smørstegte kartofler, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 gram Små kartofler pillet vægt
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 bundt Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Opskrift:
Kog kartoflerne i letsaltet vand til de er møre men faste.

Pil kartoflerne og vend dem i smør og hakket persille på panden, hæld dem i et ovnfast serveringsfad og sæt dem i en 170 grader C. alm. ovn 15 minutter før retten serveres.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Smørstegte kartofler

karakterer:
Opskriften er vist 321878 gange,
og udskrevet 4230 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (48 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 6451 (1535 kcal)
KJ pr. Pers. 1612 (383 kcal)
Vægt ialt 1100 gram
Vægt pr. Pers. 275 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 586 KJ (139 kcal)
Protein 1.8 gram
Fedt 7.7 gram
Kulhydrat 16.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-01-23 15:31:11
Nu er jeg meget sulten. Meget enig med Josephine :)!

  -   2012-06-19 18:51:00
Kan man godt lave dem uden at bruge persille?

  -   2010-10-03 13:46:15
de "rene" kartofler behøves ikke at blive pillet. Kom de kogte kartofler i et ildfast fad, drys et par dråber ulivenolie på og bland dem, drys ca 1 spsk salt ovenpå og bland igen. Kan også tilføjes frisk timian eller rosmarin/ hakket frisk persille fra haven eller altankassen ind imellem, bages i ovnen ca. en halv time, kartoflerne kan koges om formiddagan, og klar til at sætte i ovnen, når du tilberede kødet.Super nem, og smagr fantastisk og anderledes.

  -   2008-07-13 18:08:19
den meget god jeg syns at i skulle smage det